Τρόποι Πληρωμής

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω των εξειδικευμένων Συνεργατών μας ή του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.


ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Αν διαθέτετε πιστωτική χρεωστική κάρτα VISA, MasterCard μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και η πληρωμή εκτελείται σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης.

Με χρήση πιστωτικής κάρτας και για αγορές άνω των 500€, μπορείτε να πληρώσετε σε έως 6 άτοκες δόσεις.


ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας. Επιλέξτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και προβείτε στην κατάθεση του ποσού σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς, μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR...
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR...
ALPHA BANK: GR...
EUROBANK: GR...


Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στο info@e-medicals.gr, αναγράφοντας και τον κωδικό της παραγγελίας σας, ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 699 48 69 για να επιβεβαιώσουμε την κατάθεση, μέσω της αιτιολογίας κατάθεσης, στην οποία θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμό σας και ο κωδικός παραγγελίας.

* Το διάστημα παράδοσης των προϊόντων, άρχεται από την στιγμή της επιβεβαίωσης της κατάθεσης των χρημάτων.
** Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της εταιρίας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή, και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής.