Τρόποι Πληρωμής

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω των εξειδικευμένων Συνεργατών μας ή του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.


ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Αν διαθέτετε πιστωτική χρεωστική κάρτα VISA, MasterCard μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και η πληρωμή εκτελείται σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης.

Με χρήση πιστωτικής κάρτας και για αγορές άνω των 500€, μπορείτε να πληρώσετε σε έως 6 άτοκες δόσεις.


ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Επιλέξτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και προβείτε στην κατάθεση του ποσού στον ακόλουθο λογαριασμό τραπέζης, μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR81 0172 0320 0050 3208 8099 475

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στο info@ang-medicals.gr, αναγράφοντας και τον κωδικό της παραγγελίας σας, ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 699 48 69 για να επιβεβαιώσουμε την κατάθεση, μέσω της αιτιολογίας κατάθεσης, στην οποία θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμό σας και ο κωδικός παραγγελίας.

* Το διάστημα παράδοσης των προϊόντων, άρχεται από την στιγμή της επιβεβαίωσης της κατάθεσης των χρημάτων.
** Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της εταιρίας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή, και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής.

 
Loading...