Συσκευή Cpap Weinmann Prisma 20A Αυτόματης Ρύθμισης Πίεσης

Συσκευή Cpap Weinmann Prisma 20A Αυτόματης Ρύθμισης Πίεσης

  • Κωδικός Προϊόντος: 731002
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 900,00€

Αυτόματη συσκευή CPAP Löwenstein Prisma 20A με επίπεδο θορύβου μόλις 26,5 dB(A). Με τεχνολογία Obstructive Pressure Peak (OPP) για διάκριση της κεντρικής από την αποφρακτική άπνοια. Αυτορυθμιζόμενο, με πίεση από 4hPa εώς 20hPa.

Νέα βελτιωμένη λειτουργία της μείωσης της πίεσης κατά την εκπνοή SOFT PAP για ανακούφιση της πίεσης στην εκπνοή. Λειτουργίες CPAP και APAP καθώς και επιλογή Soft PAP3 για ανακούφιση της πίεσης.

Ρύθμιση πίεσης ανάλογα με τις απαιτούμενες ανάγκες.

Άνετο με λειτουργίες Softstart και Αutostart, απόλυτα φιλικό στον χρήστη. Απεικόνιση των δεδομένων θεραπείας 14 ημερών σε υψηλή ανάλυση και εκτενή δεδομένα 365 ημερών στην κάρτα SD.

Συνεχής έλεγχος της μάσκας και αυτόματη αναγνώρισή της από την συσκευή.

Δυνατότητα τοποθέτησης θερμαινόμενου υγραντήρα Löwenstein Prisma Aqua.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται η συσκευή, η κάρτα SD και η θήκη μεταφοράς.

Εγγύηση 2 έτη

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Με Courier
•    Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00πμ - 9.00μμ. Πριν την παράδοση, προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία, για επιβεβαίωση συγκεκριμένης ώρας που εξυπηρετεί την προτίμηση του πελάτη.
 
Με εξειδικευμένο Συνεργάτη της ANG-Medicals
•    Οι παραδόσεις δύναται να πραγματοποιηθούν, από Εξειδικευμένο Συνεργάτη της Εταιρείας μας, προκειμένου να διατυπώσετε τις απορίες σας σε σχέση με το προϊόν που αγοράσατε, με σκοπό να σας παρέχουμε πλήρη εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη. Πριν την παράδοση, προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία, για επιβεβαίωση συγκεκριμένης ώρας που εξυπηρετεί την προτίμηση του πελάτη.


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

• Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα (Δορυλαίου 15, 115 21 Αθήνα), χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 210-6994869

Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος:
Δευτέρα - Παρασκευή :  08:00-16:00


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω των εξειδικευμένων Συνεργατών μας ή του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.


ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Αν διαθέτετε πιστωτική χρεωστική κάρτα VISA, MasterCard μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και η πληρωμή εκτελείται σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης.

Με χρήση πιστωτικής κάρτας και για αγορές άνω των 500€, μπορείτε να πληρώσετε σε έως 6 άτοκες δόσεις.


ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας. Επιλέξτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και προβείτε στην κατάθεση του ποσού σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς, μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες.

 

Loading...