Εταιρική Παρουσίαση

Φιλοσοφία

Η εταιρία ANG MEDICALS δημιουργήθηκε με σκοπό να υπηρετήσει την υγεία από τον τομέα του ιατρικού εξοπλισμού. Το κύριο μέλημα είναι η αξιοπιστία, η άριστη ποιότητα, η ενημέρωση και η εξυπηρέτηση τόσο των ασθενών, όσο και των επιστημόνων, κατόπιν συνεχούς παρακολούθησης των διεθνών τεχνολογικών εξελίξεων στο χώρο της υγείας. Η διαρκής προσθήκη υπερσύγχρονων μηχανημάτων και προϊόντων στηρίζεται στη σταθερή συνεργασία με κορυφαίους και καταξιωμένους κατασκευαστές του εξωτερικού.

Ο ιατρικός εξοπλισμός ανέκαθεν αποτελούσε θεμελιώδες κεφάλαιο για την ιατρική επιστήμη, αυτό μας ωθεί και μας υποχρεώνει να αγωνιζόμαστε με υπευθυνότητα και να υπηρετούμε την υγεία με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ιστορία - Όραμα

Για εμάς η υγεία έχει ιδιαίτερη σημασία και για το λόγο αυτό το 2009 ξεκινήσαμε να κάνουμε πράξη τα πιστεύω μας, έχοντας ως στόχο να προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή φροντίδα και την καθημερινή μας στήριξη στους πελάτες. Η φιλοσοφία που επικράτησε στο πνεύμα της εταιρίας είναι ανθρωποκεντρική τόσο για την εταιρική οργάνωση, όσο και για την εξυπηρέτηση των πελατών. Σύντομα, και πάντοτε με προτεραιότητα την κοινωνική προσφορά, η εταιρία αναπτύχθηκε, διεύρυνε τις δραστηριότητές της και χάραξε μια σταθερή προοδευτική πορεία με πυξίδα τις υγιείς σχέσεις με τους πελάτες, τους συνεργάτες και την κοινωνία. Απόρροια της προσπάθειας αυτής ήταν η αναγνωσιμότητα, η ισχυροποίηση της θέσεως της εταιρίας στην αγορά, τα καινοτόμα προϊόντα και οι καινοτόμες υπηρεσίες. Όραμά μας είναι ο σημαίνοντας ρόλος της εταιρίας, τόσο στην κοινωνία, όσο και στην αφορά.

ΥΓΕΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι τρεις έννοιες οδοδείκτης για την εταιρία.

Ανάπτυξη

Τα εξειδικευμένα στελέχη, καθώς και το προσωπικό, οι ανταγωνιστικές τιμές, η υψηλή ποιότητα και τα καινοτόμα προϊόντα αποτελούν για την εταιρία εγγύηση στον τομέα των ιατρικών προϊόντων. Ο νοσοκομειακός εξοπλισμός, οι πωλήσεις αλλά και ενοικιάσεις μηχανημάτων, ο εξοπλισμός ιατρείων και φαρμακείων αναδεικνύουν τη δράση της εταιρίας μας στο χώρο.

Επιστημονική Υποστήριξη

Η ANG MEDICALS σε κάθε της βήμα υποστηρίζεται από ομάδα επιστημόνων υψηλού επιπέδου. Γιατροί όλων των ειδικοτήτν επιβλέπουν και συμβουλεύουν το επιστημονικό έργο της εταιρίας και ενίοτε δρουν ασκώντας την επιστημονική τους ιδιότητα, όπου και αν χρειαστεί. ΣΤον τομέα των ιατρικών υπηρεσιών η εταιρία αγκαλιάζει κάθε συνεργασία με επιστημονικό προσωπικό προς όφελος των ασθενών και της κοινωνίας.

Πιστοποιήσεις

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 σύστημα διαχείρισης ποιότητας και με την υπουργική απόφαση Υ.Α. ΔΥ8 δ/Γ.Π.ΟΙΚ./1348/2004 για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Προσφορές και Πακέτα προσφοράς Υπηρεσιών

Ενημερωθείτε για τις τιμές παροχής των υπηρεσιών μας και τα πακέτα συμβολαίων υπηρεσιών συντήρησης

Γιατί να μας επιλέξετε για το service της συσκευής σας

 1. Εξειδικευμένοι Τεχνικοί
  Η εταιρία μας συνεργάζεται με δίκτυο εξειδικευμένων και έμπειρων τεχνικών, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι από τις εταιρίες παραγωγής των ιατρικών συσκευών.
 2. Δυνατότητα Παράδοσης
  Παρέχουμε τη δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης της συσκευής από το χώρο σας μετά το Service.
 3. Ανταγωνιστικές τιμές
  Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε ανταγωνιστικές τιμές και σε συνδυασμό με πακέτα υπηρεσιών και με την αγορά συσκευών.

Η ιστορία μας

 • 2014
  Η εταιρία μας παρέχει τις υπηρεσίες από νέο χώρο με γνώμονα την εξυπηρέτηση σας.
 • 2012
  Αναπτύσσει πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών
 • 2011
  Η εταιρία μας ιδρύεται και δραστηριοποιείται στο χώρο του ιατρικού εξοπλισμού.
Loading...