Συσκευή Αποφρακτικής Άπνοιας Ύπνου Bilevel Weinmann Prisma 25S

Συσκευή Αποφρακτικής Άπνοιας Ύπνου Bilevel Weinmann Prisma 25S

 • Κωδικός Προϊόντος: 723001
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 1.400,00€

Η νέα «έξυπνη» σειρά συσκευών BiLevel prismaLINE της Weinmann, του ομίλου Löwenstein, βάζει σε νέα διάσταση την θεραπεία απνοιών στον ύπνο, μέσα από ένα προηγμένο & φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον και οθόνη αφής, με πληροφόρηση τόσο για τον γιατρό, όσο και τον χρήση της συσκευής BiLevel.

To Weinmann prisma 25S προσφέρει εξαιρετική θεραπεία Bi-Level & διαθέτει εύκολη πλοήγηση και ρύθμιση των παραμέτρων λειτουργίας με εύχρηστη οθόνη αφής, στην οποία απεικονίζονται τα δεδομένα θεραπείας 14 ημερών σε υψηλή ανάλυση, ενώ παράλληλα αποθηκεύονται εκτενή δεδομένα 365 ημερών στην κάρτα SD, τα οποία είναι προσβάσιμα μέσω Η/Υ.

Μέσω του προηγμένου αλγόριθμου της Weinmann, το Weinmann prisma 25S προσφέρει τις ιδανικότερες συνθήκες προσαρμογής πιέσεων Bi-Level κατά τη διάρκεια της νύκτας, σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου ακόμα και στις υψηλότερες πιέσεις.

To Weinmann prisma 25S είναι η λύση για ασθενείς με αποφρακτικές, μεικτές ή κεντρικές άπνοιες, με υψηλές ή και κυμαινόμενες ανάγκες πίεσης, αφού καταφέρνει και προσαρμόζεται σε όλες τις ανάγκες που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

To Weinmann prisma 25S μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ρινική ή στοματονική μάσκα Bi-Level.
 • Συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση της μάσκας & της θεραπείας στην υψηλής ευκρίνειας οθόνη
 • Λειτουργίες softSTART & autoSTART-STOP για αυτόματη έναρξη ή διακοπή θεραπείας Bi-Level
 • Προαιρετική ενεργοποίηση λειτουργίας Weinmann TriPAP & autoEEPAP για ακόμα ομαλότερη θεραπεία Bi-Level
 • Καινοτόμα τεχνολογία Weinmann FOT διαχωρισμού κεντρικών και αποφρακτικών απνοιών
 • Λειτουργίες ράμπας softSTART, αυτόματης εκκίνησης / τερματισμού (autoSTART-STOP).
 • Ειδοποίηση (alarm) σε περίπτωση διαρροής ή αποσύνδεσης μάσκας με ένδειξη στην οθόνη
 • Προαιρετική ενεργοποίηση αυτόματου trigger Bi-Level
 • Προαιρετικά μπορεί να δεχθεί θερμαινόμενο υγραντήρα Weinmann prismaAQUA.

Eγγύηση 2 έτη Εύρος IPAP 4 - 25hPa Εύρος CPAP 4 - 20 hPa

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ρινική ή στοματορινική μάσκα σιλικόνης BiPAP επιλογής σας.
 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Με Courier
•    Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00πμ - 9.00μμ. Πριν την παράδοση, προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία, για επιβεβαίωση συγκεκριμένης ώρας που εξυπηρετεί την προτίμηση του πελάτη.
 
Με εξειδικευμένο Συνεργάτη της ANG-Medicals
•    Οι παραδόσεις δύναται να πραγματοποιηθούν, από Εξειδικευμένο Συνεργάτη της Εταιρείας μας, προκειμένου να διατυπώσετε τις απορίες σας σε σχέση με το προϊόν που αγοράσατε, με σκοπό να σας παρέχουμε πλήρη εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη. Πριν την παράδοση, προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία, για επιβεβαίωση συγκεκριμένης ώρας που εξυπηρετεί την προτίμηση του πελάτη.


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

• Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα (Δορυλαίου 15, 115 21 Αθήνα), χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 210-6994869

Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος:
Δευτέρα - Παρασκευή :  08:00-16:00


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω των εξειδικευμένων Συνεργατών μας ή του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.


ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Αν διαθέτετε πιστωτική χρεωστική κάρτα VISA, MasterCard μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και η πληρωμή εκτελείται σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης.

Με χρήση πιστωτικής κάρτας και για αγορές άνω των 500€, μπορείτε να πληρώσετε σε έως 6 άτοκες δόσεις.


ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας. Επιλέξτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και προβείτε στην κατάθεση του ποσού σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς, μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες.

 

Loading...