Συμπυκνωτής οξυγόνου Philips Respironics EverFlo ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ

Συμπυκνωτής οξυγόνου Philips Respironics EverFlo

  • Κωδικός Προϊόντος: 711001
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 950,00€

Συμπυκνωτής Οξυγόνου Respironics Everflo

Ο συμπυκνωτής οξυγόνου Everflo του οίκου Respironics είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος ενω παράλληλα συνδυάζει το μικρό μέγεθος και βάρος (μόλις 14kg) με την εξαιρετικά αθόρυβη  λειτουργεία του(<43dBA).

Παραγωγή συνεχούς ροής οξυγόνου μέχρι 5 λίτρα
Ποσοστό συγκέντρωσης 93% ±3%
Τροχήλατο με βάρος μόλις 14kg και χερούλι μεταφοράς
Εξαιρετικά αθόρυβος (<43dBA)
Διαστάσεις 58cm x 38cm x 24cm
Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος 295W.
Συμπυκνωτής  νέας γενιάς με την εγγύηση της πολυετούς εμπειρίας της Respironics στην κατασκευή συμπυκνωτών.
 
Υψηλές επιδόσεις, με παροχή οξυγόνου έως και 5 λίτρα ανά λεπτό.
Ελάχιστη συντήρηση.
Μικρός, αθόρυβος (<40db στην IKK έκδοση)
Έχει βάρος 15kg και είναι εύκολος στην χρήση.
Η σχεδίαση του προϊόντος είναι τέτοια ώστε να αποφεύγονται ατυχήματα που μπορεί να καταστρέψουν τον συμπυκνωτή και να τον θέσουν εκτός λειτουργίας. 
 
Το ροόμετρο  βρίσκεται σε εσοχή, ώστε να είναι αδύνατο να χτυπηθεί και η έξοδος του οξυγόνου είναι μεταλλική για να είναι ανθεκτική, καθώς αυτό είναι το σημείο στο οποίο συχνά δημιουργείται πρόβλημα από κακή χρήση.
 
Διαθέτει ενσωματωμένο ηλεκτρονικό έλεγχο καθαρότητας οξυγόνου OPI (Oxygen Percentage Indicator), το οποίο ειδοποιεί τον χρήστη με ειδική λυχνία, όταν το οξυγόνο πέσει κάτω από συγκεκριμένη συγκέντρωση
(Χαμηλό οξυγόνο: 82% - Πολύ χαμηλό οξυγόνο: 70%).
 
Το μοναδικό φίλτρο του συμπυκνωτή βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής και δεν απαιτεί συχνή αλλαγή. Συνήθως το φίλτρο αλλάζεται κάθε 2 χρόνια ή 8000 ώρες χρήσης.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Με Courier
•    Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00πμ - 9.00μμ. Πριν την παράδοση, προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία, για επιβεβαίωση συγκεκριμένης ώρας που εξυπηρετεί την προτίμηση του πελάτη.
 
Με εξειδικευμένο Συνεργάτη της ANG-Medicals
•    Οι παραδόσεις δύναται να πραγματοποιηθούν, από Εξειδικευμένο Συνεργάτη της Εταιρείας μας, προκειμένου να διατυπώσετε τις απορίες σας σε σχέση με το προϊόν που αγοράσατε, με σκοπό να σας παρέχουμε πλήρη εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη. Πριν την παράδοση, προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία, για επιβεβαίωση συγκεκριμένης ώρας που εξυπηρετεί την προτίμηση του πελάτη.


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

• Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα (Δορυλαίου 15, 115 21 Αθήνα), χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 210-6994869

Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος:
Δευτέρα - Παρασκευή :  08:00-16:00


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω των εξειδικευμένων Συνεργατών μας ή του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.


ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Αν διαθέτετε πιστωτική χρεωστική κάρτα VISA, MasterCard μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και η πληρωμή εκτελείται σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης.

Με χρήση πιστωτικής κάρτας και για αγορές άνω των 500€, μπορείτε να πληρώσετε σε έως 6 άτοκες δόσεις.


ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας. Επιλέξτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και προβείτε στην κατάθεση του ποσού σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς, μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες.

 

Loading...