Ενοικίαση Φορητού Συμπυκνωτή Οξυγόνου

Ενοικίαση Φορητού Συμπυκνωτή Οξυγόνου

  • Κωδικός Προϊόντος: for_rent_4
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 220,00€

Φορητός συμπυκνωτής οξυγόνου: Αναβάθμιση της ποιότητας ζωής!

Η ANG Medicals, πιστή στο όραμά της για υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών, παρέχει στους ασθενείς, τους πιο αξιόπιστους και πλέον εξελιγμένους Φορητούς Συμπυκνωτές Οξυγόνου.

Πλεονεκτήματα:
  • Δυνατότητα ελεύθερης μετακίνησης του ασθενούς, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους, με δυνατότητα αυτονομίας της μπαταρίας έως και 4 ώρες.
  • Πραγματοποίηση μεγάλων μετακινήσεων, με δυνατότητα φόρτισης του συμπυκνωτή, με φορτιστή αυτοκινήτου.
  • Ελάχιστο βάρος μεταφοράς.
  • Υψηλής περιεκτικότητας οξυγόνο (~93%) – Όμοιο με ενός σταθερού συμπυκνωτή.
Αυξήστε την ποιότητα ζωής του ασθενούς! Δώστε του την μέγιστη αυτονομία, με έναν φορητό συμπυκνωτή οξυγόνου, με την εγγύηση της ANG Medicals!

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Με Courier
•    Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00πμ - 9.00μμ. Πριν την παράδοση, προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία, για επιβεβαίωση συγκεκριμένης ώρας που εξυπηρετεί την προτίμηση του πελάτη.
 
Με εξειδικευμένο Συνεργάτη της ANG-Medicals
•    Οι παραδόσεις δύναται να πραγματοποιηθούν, από Εξειδικευμένο Συνεργάτη της Εταιρείας μας, προκειμένου να διατυπώσετε τις απορίες σας σε σχέση με το προϊόν που αγοράσατε, με σκοπό να σας παρέχουμε πλήρη εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη. Πριν την παράδοση, προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία, για επιβεβαίωση συγκεκριμένης ώρας που εξυπηρετεί την προτίμηση του πελάτη.


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

• Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα (Δορυλαίου 15, 115 21 Αθήνα), χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 210-6994869

Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος:
Δευτέρα - Παρασκευή :  08:00-16:00


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω των εξειδικευμένων Συνεργατών μας ή του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.


ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Αν διαθέτετε πιστωτική χρεωστική κάρτα VISA, MasterCard μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και η πληρωμή εκτελείται σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης.

Με χρήση πιστωτικής κάρτας και για αγορές άνω των 500€, μπορείτε να πληρώσετε σε έως 6 άτοκες δόσεις.


ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας. Επιλέξτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και προβείτε στην κατάθεση του ποσού σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς, μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες.

 

Loading...