Ενοικίαση Φιάλης Οξυγόνου

Ενοικίαση Φιάλης Οξυγόνου

  • Κωδικός Προϊόντος: for_rent_3
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 20,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Φιάλες Ιατρικού Οξυγόνου: Ποιότητα & Ασφάλεια

Η ΑNG Medicals διαθέτει αέριο οξυγόνο πεπιεσμένο σε φιάλες αλουμινίου, τηρώντας πιστά όλους τους κανόνες ασφαλείας και συντήρησης.

Οι φιάλες οξυγόνου για τον σκοπό μόνιμης και πολύωρης χρήσης, έχουν κατά κύριο λόγο αντικατασταθεί από τους συμπυκνωτές οξυγόνου. Ωστόσο, η χρήση τους προορίζεται κυρίως σε έκτακτες περιπτώσεις μεταφοράς ασθενών, διακοπές ρεύματος κλπ.

Στην ANG Medicals θα βρείτε φιάλες από καθαρό οξυγόνο, χωρίς κανένα πρόσθετο, που απευθύνονται κυρίως σε άτομα με:
  • Άσθμα
  • Δυσκολία στην αναπνοή
  • Αλλεργικό σοκ
  • Έντονες αγχώδεις διαταραχές 
Με χωρητικότητα που φτάνει τα 16 lt μπορείτε να έχετε ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε το απαραίτητο για εσάς οξυγόνο, χωρίς να αντιμετωπίζετε καμία δυσάρεστη συνέπεια στην αναπνοή σας. Όλες οι φιάλες οξυγόνου διατηρούνται σύμφωνα με την νομοθεσία και στις συσκευές αναφέρονται όλα τα στοιχεία ιχνηλάτισης, αριθμός παρτίδας και ημερομηνία παραγωγής. Έτσι, γνωρίζετε τα πάντα για το προϊόν που έρχεται στα χέρια σας.

Στην ΑNG Medicals όλα τα προϊόντα οξυγονοθεραπείας, έχουν ελεγχθεί ολοκληρωμένα και εις διπλούν, πριν την αποστολή τους στους ασθενείς. 

Ο παρακάτω πίνακας μας διαφωτίζει για την διάρκεια της φιάλης ανάλογα με τα λίτρα και την ροή που θα χρειαστεί να καταναλώσουμε.
 
Φιάλες Οξυγόνου ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΕ ΡΟΗ 1lt/λεπτό ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΕ ΡΟΗ 2lt/λεπτό ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ
(ΜΟΝΟ όταν εξαντηθεί το περιεχόμενο)
2 ΛΙΤΡΩΝ 4 ώρες 2 ώρες 25 ΕΥΡΩ 20 ΕΥΡΩ
3 ΛΙΤΡΩΝ 8 ώρες 4 ώρες 25 ΕΥΡΩ 20 ΕΥΡΩ
5 ΛΙΤΡΩΝ 15 ώρες 7 ώρες 30 ΕΥΡΩ 25 ΕΥΡΩ
10 ΛΙΤΡΩΝ 30 ώρες 15 ώρες 40 ΕΥΡΩ 30 ΕΥΡΩ
16 ΛΙΤΡΩΝ 50 ώρες 25 ώρες 50 ΕΥΡΩ 40 ΕΥΡΩ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Με Courier
•    Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00πμ - 9.00μμ. Πριν την παράδοση, προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία, για επιβεβαίωση συγκεκριμένης ώρας που εξυπηρετεί την προτίμηση του πελάτη.
 
Με εξειδικευμένο Συνεργάτη της ANG-Medicals
•    Οι παραδόσεις δύναται να πραγματοποιηθούν, από Εξειδικευμένο Συνεργάτη της Εταιρείας μας, προκειμένου να διατυπώσετε τις απορίες σας σε σχέση με το προϊόν που αγοράσατε, με σκοπό να σας παρέχουμε πλήρη εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη. Πριν την παράδοση, προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία, για επιβεβαίωση συγκεκριμένης ώρας που εξυπηρετεί την προτίμηση του πελάτη.


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

• Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα (Δορυλαίου 15, 115 21 Αθήνα), χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 210-6994869

Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος:
Δευτέρα - Παρασκευή :  08:00-16:00


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω των εξειδικευμένων Συνεργατών μας ή του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.


ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Αν διαθέτετε πιστωτική χρεωστική κάρτα VISA, MasterCard μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και η πληρωμή εκτελείται σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης.

Με χρήση πιστωτικής κάρτας και για αγορές άνω των 500€, μπορείτε να πληρώσετε σε έως 6 άτοκες δόσεις.


ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας. Επιλέξτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και προβείτε στην κατάθεση του ποσού σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς, μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες.

 

Loading...